Eviniz veya iş yeriniz için merdiven seçerken evinizin mimarisine, metrekaresine, kullanım alanına göre seçmelisiniz. Kullanım alanını daraltmayan aynı zamanda da evinizin veya iş yerinizin değerini ortaya koyan merdivenler doğru tercih olacaktır. Şıklık çok önemli bir nokta olsa da dayanıklı malzemeden üretilmesi uzun süre kullanım açısından değerlendirilmesi gereken bir konudur. Merdiveninizin ahşap malzemesi, dizaynı sizin tercihinize göre belirlenebilir ama öncelikle hangi model merdiven olacağına karar vermelisiniz. Merdiven modelleri içinde L dönüşlü merdiven pek çok ev ve iş yeri için ideal bir modeldir. Ahşabın büyüsü bu model merdivenlerle buluşup bulunduğunuz mekanı sarar.

Gaziosmanpaşa L dönüşlü ahşap merdiven, Fatih L dönüşlü ahşap merdiven, Eyüpsultan L dönüşlü ahşap merdiven, Esenyurt L dönüşlü ahşap merdiven,

0532 470 56 41
Altınşehir Mah. Tavukçuyolu Cad. Kiremit Sok. No:1, Ümraniye/İSTANBUL
(0216) 540 28 24

L Dönüşlü merdiven modelleri çeşitli ahşap malzemelerden imal edilebilir. Evinizin veya iş yerinizin tasarımına göre seçeceğiniz malzemeden üretilmiş merdiveni ürünlerimiz içinde bulabilirsiniz. Kapınızdan adım attığınız anda ve ahşap merdivenlerinizden birer birer çıktığınızda ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı her adımda fark edersiniz.

Ömür boyu sizinle olacak merdiveninizi seçerken tam düşündüğünüz gibi özenle titizlikle, doğru malzemelerle üretilmiş uzun ömürlü merdiven imalatı için biz sizin hizmetinizdeyiz. L dönüşlü merdiven modelleri için sitemizdeki projelerimize göz atabilirsiniz. Sizin için mutlaka bir model vardır. Bu modellerin mekanınıza katacağı şıklık ve güzellik ile her şey bir kat daha değerlenecek. Ahşap bir merdiven asla sıradan bir merdiven değildir, ahşabın büyüsünü etrafa yayan basamaklardır. Sizi her zaman bir adım öteye taşır.