Genel

Ahşap Merdiven

Yaşadığımız hemen hemen her alanda merdivenler vardır. Bu merdiven modelleri arasında en çok kullanılanı krom, mermer ve ahşap merdivenler başta olmak üzere cam merdivenlerde kullanılır. Özel tasarım ve ince işçilik isteyen bu merdivenler en iyi ağaçlardan yapılmaktadır. Ağaçlara verilen şekiller sonucu evlerinizde ve iş yerlerinizde kullanacağınız merdiven modelleri oluşur. Bu merdiven modelleri arasında; döner merdiven, u merdiven, düz merdiven gibi modeller vardır. Ahşap merdivenin bakımı zordur. Temiz ve sağlıklı olması açısından belirli zaman aralıklarında temizletilmesi gerekir. Ahşap merdivenler özel işçilik ve birinci sınıf malzeme kullanımı gerektirir.

Bu merdivenler yaptırmak istediğiniz yerin ölçülerine göre atölyelerde imal edilip, merdivenin kurulacağı yerde monte edilir ve boyama işlemi gerçekleştirilir. Bu tür merdivenlerde kullanılan korkuluk ve küpeştelerde ahşap olmalıdır. Özellikle tarihi mekânlarda ve otellerde tercih edilen bu merdivenler bazı evlerde de kullanılır. Dubleks merdiven olarak da tasarlanıp hazırlanan merdivenlerin fiyatlandırılması diğer merdivenlere bakarak biraz daha fazladır. Diğer merdiven malzemeleri krom ve alüminyum gibi malzemeler olduğundan bunlar dışında başka malzemeler kullanılmaz. Ahşap merdivenler de ise ahşap malzemenin oturtulması için metal ve çelik kondüksyon üstü ahşap kaplama yapılır. Bu da iki kat zaman ve emek demektir. Tüm firmalar çalışmalarında önce can güvenliği ve müşteri memnuniyeti derler. Bu yüzden yaptıkları çalışmalarda gerekli tedbirleri alarak hem kendi elemanlarının sağlınız hem de sizin sağlığınızı riske atmazlar. Ahşap merdivenler birinci sınıf işçilik kullanılarak yapılır.

Müşteri memnuniyeti için size kullanılan ağaç malzemeleri ve işlemeleri sunulur. Siz bu kartela içerisinden hangisini seçerseniz atölyede üretildikten sonra istediğiniz yerde kurulumu ve montajı yapılır. Bu merdivenlerde ağırlıklı olarak işlemesiz olanları tercih edilmektedir. Korkuluk ve küpeştelerinde işlemeye ağırlık verilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir